поизводител JENNIFER LOPEZРодена на 24 юли 1969 г. в Бронкс, Ню Йорк, Дженифър Лопес танцува на телевизионното предаване "In Living Color", преди да играе ролята си във филма "Селена". Тя се обърна към музиката и намери голям успех в поп и танцовите класации с хитове като "Get Right" и "Play", докато продължава да събира холивудски филмови произведения. Тя се ожени за салса на Марс Антъни през 2004 г. и има близнаци; двойката се раздели няколко години по-късно. Нейните нови телевизионни проекти включват American Idol и Shades of Blue.
Родена на 24 юли 1969 г. в Бронкс, Ню Йорк, Лопес започва кариерата си като танцьорка и се появява в сценични мюзикъли и различни музикални клипове. През 1990 г. печели национален конкурс и печели танц на популярната телевизионна серия "Фокс" в телевизионната серия "Living Color" като една от "Fly Girls".
Музикалната кариера на Лопес също започва да излиза, когато тя издава дебютния си латински поп албум "On the 6" през юни 1999 г. Албумът, подхранван от успеха на нейния хит сингъл "If You Had My Love", става платина в рамките на две седмици, което прави Лопез заедно с Рики Мартин един от най-влиятелните примери за нарастващото влияние на латиноатлантическата култура в поп музиката.
В началото на 2000 г. Лопес бе номиниран за най-добро танцово изпълнение за втория си хит сингъл "Waiting for Tonight", но загуби наградата за ветерана дива Cher. През лятото на 2000 г. тя участва в научно-фантастичния трилър The Cell, в който играе детски психолог, който помага за проследяване на ужасяващ сериен убиец. Същата година тя участва в "Достатъчно" - изображение на злоупотреба със съпрузи.

Известна със своята красота и смисъл на стил, Лопес е лицето на много рекламни кампании - L'Oreal, Louis Vuitton, Ford, Fiat, Subaru, Lux, Brahma Beer, Gillette, Kohl's и Pepsi. През 2012 г. Форбс класира Лопес номер едно в списъка си с "100 най-мощни и влиятелни знаменитости в света" и тя се е появила много пъти в списъка на най-добре платените актриси в The Hollywood Report. Известна също като модна икона, нейното появяване в събитията с червени килими винаги привлича значително медийно внимание.

Във връзка с Коти, Лопес пусна първия си женски парфюм през 2002 г. С надпис Glow, този свеж ароматен чист аромат се помещава в криволичеща бутилка, предназначена да прилича на известната й фигура. Парфюмът беше хит и последваха серия от други успешни парфюми за жени, като например завладяващата и съблазнителна Stilly, екзотичната серия на живо, блестящата Маями Глоу, актуалният Sunkissed Glow и лъчезарната Deseo заедно с мъжката козметична колекция.
Показване на 1 - 12 от 12 артикула
Показване на 1 - 12 от 12 артикула