поизводител REVLON

Revlon е американска козметична компания, основана през 1932 г.Братя Чарлс и Джоузеф Ревсън заедно с химика Чарлз Лахман (който е представен от "L" в името на "Реллон") започнаха да предлагат един продукт - лак за нокти, направен с пигменти вместо бои, които предлагаха по-непрозрачно покритие.Този продукт е успешно пуснат на пазара в универсални магазини и аптеки, а компанията е имала бърз растеж като доставчици на инструменти за маникюр. Те влязоха в козметичния свят с добавянето на червило към своите предложения през 1940 г.
Акциите на компанията станаха публични през 1955 г., а през 60-те години на миналия век "Revlon" предлага продукти на различни сегменти от пазара под марките Revlon, Princess Marcella Borghese, Ultima II, Natural Wonder, Moon Drops и Etherea.
Продадена на международно ниво от края на 50-те години на миналия век, Revlon успешно продаде "американския облик" на други страни чрез използването на върхови модели - стратегия, която се използва още днес от Revlon.Ароматите отдавна са включени в предлагането на Revlon, започвайки с Jean Nate през 1935 г.През 1968 г. Revlon представи първия американски дизайнерски парфюм Norell в партньорство с Норман Норел. Революционното пусканена парфюм "Чарли" през 1973 г. включва първата реклама за парфюм, показваща жена, облечена с панталони. Парфюмът се продава на нововъзникващата независима жена от 70-те години и се превръща в непосредствен бестселър.През 70-те години на миналия век Revlon успешно продава серия емблематични дамски парфюми, включително Enjoli, Jontue и Ciara. Revlon продължава да бъде един от най-големите производители на козметични продукти и парфюми в света през 21 век.Revlon е стара марка за производство на парфюми.Най-ранното издание е през 1935 г.,а най-новотият им е от 2015 г.

Показване на 1 - 6 от 6 артикула
Показване на 1 - 6 от 6 артикула