поизводител LANVIN

Марката Ланвин е основана през 1889 г. от младо момиче Жана Ланвин. На 22-годишна възраст решава да отвори собствен магазин, продаващ дамски шапки по една от улиците на Париж. Тогава основното й хоби беше ръкоделие. Тя шие неща за цялото семейство, включително малката си дъщеря. Неща, предлагани в магазините, тя не хареса заради сивотата и неописуността. Отначало момичето шие за приятели по тяхна лична поръчка, а след това реши да отвори магазин. През 1909 г. първите рокли излизат на публична разпродажба. Магазините на младата дама се наричаха "Салонът на майката и дъщерята", тъй като това беше единственото място в Париж, където можете да си купите рокля за деца не в сиви и черни тонове, а в цветни, ярки и приятни за окото.
Едва през 2001 г. Sho-Lan Wang придобива търговската марка L'Oreal, която притежава контролиращите акции на Lanvin. Още през 2002 г. модата по целия свят започва да чака с похот за освобождаването на нови колекции от дрехи и парфюми на Ланвин. През 2005 г. излиза мъжка колекция от дрехи, която получава много награди и положителни отзиви. И до днес парфюмите Lanvin са особено популярни сред модата от цял свят.
Многобройни прегледи на парфюми Lanvin демонстрират любовта на хората, живеещи в различни части на земното кълбо към тези продукти.

Показване на 1 - 14 от 14 артикула
Показване на 1 - 14 от 14 артикула