Намалена цена! Hermes Un Jardin Apres la Mousson Преглед отблизо

Hermes Un Jardin Apres la Mousson

92,90 лв

149,90 лв

-57,00 лв

HERMES

Hermes Un Jardin Apres la Mousson EDT 100мл дамски парфюм тестер

Повече детайли

 Хермес е един от най-известните модни къщи в Париж. Неговата история започва през 1837 г. с малка работилница за производство на аксесоари за коне. Само много години по-късно, тази марка започна да се издава дрехи, парфюми и всички видове луксозни продукти.За живота на компанията Hermes получила световно признание и е спечелила една безупречна репутация. В близко бъдеще планираме да открива клонове и бутици в Китай, Корея и столици в Европа.Модните дизайнери, които работят в компанията,строго спазват всички традиции.Ето защо Hermes се счита за законодателя за стил и мода. Hermes произвежда не само елегантни дрехи и аксесоари,но и чудни ухания,които отговарят на най-високите стандарти за качество, както и всички лукса на този етикет.

Ароматите на Хермес за жени изпълнена с благодат, лекота и стил.Те правят своя притежател привлекателен, уникален и чувствен.Всички парфюми на тази марка са наистина уникалени. Дизайнерите се фокусират върху качеството на класиката, а не гоният модерността.
Hermes Un Jardin Apres la Mousson - продукт, получен вдъхновение от пътуване в Югоизточна Индия.Дизайнера Жан-Клод Елена бил поразен от девствената красота на природата в индия.Ароматът на индийски подправки и остър магия зеленина къпят във връзка с южно слънце, изпълнени с жизненост като морето се посочва, че светът продължава да живее. Парфюмът е подходящ за мъже и жени, благодарение на фините нотки на подправки и морски вълни.Той е освежаващ в летните горещини допринасяйки дъха на лек морски бриз. Миризмата на Hermes Un Jardin Apres la Mousson е естествен, колкото и самата природа. С аромат на света се превръща в чиста и красива, тя усети лукс, който е присъщ на всички творения на Hermes. Комбинацията от зашеметяващи качествени парфюмни съставки дават дълбочина и трайност, но в същото време той е свеж и лек. Aroma от Hermes ще бъде перфектният аксесоар за днешните млади мъже и жени, по всяко време. Hermes Un Jardin Apres Le Mousson облечена в елегантна бутилка.След представянето на парфюма през 2008 г. спечели сърцата на феновете по целия свят. Hermes Un Jardin Apres Le Mousson - фойерверк от емоции, изпълнен със страст и Източна яркост.

* Продуктът е с гарантирано качество !
** Възможно е парфюмът да е без капачка и да пристигне в транспортна опаковка !