Намалена цена! Nina Ricci Love in Paris Преглед отблизо

Nina Ricci Love in Paris

57,90 лв

89,90 лв

-32,00 лв

NINA RICCI

Nina Ricci Love in Paris EDP 50 ml дамски парфюм тестер

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

Nina Ricci - една от най-старите френската марка, основана през 1932 година.Парфюми Nina Ricci - е изисканост, лукс и стил в едно.Ароматите на марката са предназначени силни, самоуверени и независими жени с безупречен вкус. Тези жени знаят как да се радват на живота и да живеят в наши дни.

Nina Ricci Love In Paris - парфюм за всички поводи.Можете да го използвате,за да ходите на работа,театър и забавления.Той е подходящ за ежедневна употреба.Ароматът Nina Ricci Love In Paris, създаден от парфюмериста Aurelienom Gvihardom през 2004 г. Той е посветен на жените в любовните магически спомени. Това е аромат на Парижките нощи. Виждайки Париж, искат да живеят пълноценен живот, приятен и лесен, в очакване на най-прекрасното чудо - любовта. Поезия, романтика, която се превърна в символ на влюбените - това е неописуема атмосфера, която ще се създаде в живота си.
Собственик на парфюма може да стане топло чувствена жена, която не може да си представя живота без поетичната красота на града на влюбените и без романтични вечери.Този аромат ще Ви обгърне като нежен шал.Ароматът включва връхни нотки на виолетови листа, италиански бергамот, анасон и звездообразна роза. От музика "сърцето" на кайсия, бял божур и жасмин. Той оставя след себе си следа от мускус, ванилия, кедър и сандалово дърво. Парфюм Nina Ricci Love In Paris съчетава група от флорални, дървесни и пикантни аромати.
Бутилка на парфюм Nina Ricci Love In Paris има трапецовидна форма и е изработен от прозрачно стъкло. Капачката на бутилката прилича на сладко шапка за елегантни дами.

* Продуктът е с гарантирано качество !
** Възможно е парфюмът да е без капачка и да пристигне в транспортна опаковка !