Нов ! Nina Ricci Love in Paris Преглед отблизо

Nina Ricci Love in Paris

89,90 лв

NINA RICCI

Nina Ricci Love in Paris EDP 50 ml дамски парфюм тестер

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

Nina Ricci - една от най-старите френската марка, основана през 1932 година.Парфюми Nina Ricci - е изисканост, лукс и стил в едно.Ароматите на марката са предназначени силни, самоуверени и независими жени с безупречен вкус. Тези жени знаят как да се радват на живота и да живеят в наши дни.

Nina Ricci Love In Paris - парфюм за всички поводи.Можете да го използвате,за да ходите на работа,театър и забавления.Той е подходящ за ежедневна употреба.Ароматът Nina Ricci Love In Paris, създаден от парфюмериста Aurelienom Gvihardom през 2004 г. Той е посветен на жените в любовните магически спомени. Това е аромат на Парижките нощи. Виждайки Париж, искат да живеят пълноценен живот, приятен и лесен, в очакване на най-прекрасното чудо - любовта. Поезия, романтика, която се превърна в символ на влюбените - това е неописуема атмосфера, която ще се създаде в живота си.
Собственик на парфюма може да стане топло чувствена жена, която не може да си представя живота без поетичната красота на града на влюбените и без романтични вечери.Този аромат ще Ви обгърне като нежен шал.Ароматът включва връхни нотки на виолетови листа, италиански бергамот, анасон и звездообразна роза. От музика "сърцето" на кайсия, бял божур и жасмин. Той оставя след себе си следа от мускус, ванилия, кедър и сандалово дърво. Парфюм Nina Ricci Love In Paris съчетава група от флорални, дървесни и пикантни аромати.
Бутилка на парфюм Nina Ricci Love In Paris има трапецовидна форма и е изработен от прозрачно стъкло. Капачката на бутилката прилича на сладко шапка за елегантни дами.

* Продуктът е с гарантирано качество !
** Възможно е парфюмът да е без капачка и да пристигне в транспортна опаковка !