Нов ! Намалена цена! Lancome Hypnose Senses Преглед отблизо

Lancome Hypnose Senses

59,90 лв

139,90 лв

-80,00 лв

LANCOME

Lancome Hypnose Senses  EDP 75 ml дамски парфюм тестер

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

Lancome Hypnose Senses е новата идея на компанията Lancome.Парфюмът е освободената през 2009 година.Облицовъчни изкусителните аромат пробуждане нежни чувства, се превърна в модел Дария Werbowy и фотограф Майкъл Янсон.

Дизайнът на бутилката тясна чаша с криви, подобни на формите на голото женско тяло с изискън стил.

Lancome Hypnose Senses състав изпълнен с лукс, женствени и много елегантни нюанси,идеални за предстоящия летен сезон.Лек и загадъчен като въздух и топъл като чувства. Секси и чувствено удоволствие, насочени към младите собственици на парфюма .Флорален, леко сладникъв аромат е подходящ за всеки ден и за специални поводи. В центъра на вниманието е насочено към естествените аромати, които помагат на душата да избягат от горещия града, оставяйки зад шума, суетата и динамиката.

Lancome Hypnose Senses е игра на емоции.Луксозния аромат започва с нотки на мандарина, портокал и червени чушки, прекрасен начин да се "сърцето" се открива в кожата мека аромата на рози, мед и османтус. Базови нотки на пачули,роза,екзотична тонка, органично допълват стила която не само, но и за много млади момичета, едва влязъли в зряла възраст.Мъжете са слаби пред този прекрасен аромат, идващ от деликатната женска кожа.

 

* Продуктът е с гарантирано качество !
** Възможно е парфюмът да е без капачка и да пристигне в транспортна опаковка !