Нов ! Намалена цена! Hugo Boss Soul Преглед отблизо

Hugo Boss Soul

51,90 лв

87,90 лв

-36,00 лв

HUGO BOSS

Hugo Boss Soul EDT 90 ml мъжки парфюм тестер

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

Характерното за  Boss Soul на Hugo Boss  е, че този мъжки парфюм пристига с изблика от няколко контрастни мириса, послания и усещания. Този аромат ни лашка между светлината и тъмнината, между емоциите и разума. В общи лини и препоръчваме  Boss Soul на Hugo Boss е най-вече за онези господа, които колкото и да са харизматични, най-често са потайни и скрити, те не правят първо, а трайно впечатление...

Основното за аромата на парфюма е, че съчетава цитруси, пикантни подправки, флорални и дървесни мотиви. Основните му нотки са тези на анасона и комбинацията от бергамот и мандарини, а в сърцето на Boss Soul на Hugo Boss се крият лавандулата, канелата, кориандъра и лешниците. Последни, във въздуха се носят нотките на кехлибар, мускус, ванилия, бобова тонка и типична за тъмните парфюми съставка ветивер.

Връхните нотки са свеж букет от бергамот, анасон и мандарина, сърцевината е топла и изкусителна комбинация на подправки - пипер, кардамон, кориандър, канела, основата е тревисто-дървесна: ветивер, амбра, мускус.

 

 * Продуктът е с гарантирано качество !
** Възможно е парфюмът да е без капачка и да пристигне в транспортна опаковка !