Нов ! Намалена цена! Lancome Hypnose Преглед отблизо

Lancome Hypnose

75,90 лв

129,90 лв

-54,00 лв

LANCOME

Lancome Hypnose EDT 75ml мъжки парфюм тестер

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

Чувствен,загадъчен и съблазнителна аромат, наречен Lancome Hypnose, предназначен за представители на силния половина на човечеството.Парфюмът стартира през 2007 г..Парфюм- това несъмнено ще бъде идеалното допълнение към образа на един модерен и уверен в себе си човек, който винаги е в светлината на прожекторите и се придружава навсякъде от успеха. Авторът на този възхитителен и атрактивна мъжка ароматна композиция е станал известен и талантлив парфюмерист от компанията Symrise Maurice Rusel.
По собствените му думи, основната идея за създаване на този нов парфюм е да се създаде нещо от плът.И благодарение на модерни интерпретации на лавандула, беше възможно да се постигне зашеметяващ симбиоза на класически и модерна парфюмна традиция. Още от първия полъх предлага една наистина хипнотична хармония на пресни зеленчуци и плодове както и свежи акорди. Следваща влезе в игра интензивна акорд на лавандула, събрана южната част на Франция - в Прованс. А, попълнен коварен, съблазнителна и приятен аромат състав Lancome Hypnose атрактивен ориенталска течност, които вълнуват въображението. Чрез един наистина зашеметяващ тъкане чудесно чувствени мускусни и кехлибарени тонове и акорди на индийски пачули аромат, който става все по-дълбока, загадъчна, съблазнителна и секси.
Парфюм Lancome Hypnose е доста приличен кадър - бутилката, към които е облечен, очевидно също има магически и хипнотични ефекти върху притежателя си. Флаконът е изработен от дебело стъкло, характеризиращи се с изчистени линии и великолепен обем. Както се посочва от производителите аромат Lancome Hypnose на официалния си сайт, формата на бутилката е свързана със силата на мъжкия принцип. Според производителите, този парфюм Lancome е предназначен предимно за мъжете на възраст между двадесет и пет и между четиридесет години - процъфтяваща възрастта на мъжка сила и привлекателност. На лицевата страна на рекламната кампания на парфюма става известен актьор от Великобритания - Клайв Оуен. Топло и мъжествен, съблазнителен, чувствен и вълнуващ аромат на Lancome Hypnose идеален за партита и специални поводи.

* Продуктът е с гарантирано качество !
** Възможно е парфюмът да е без капачка и да пристигне в транспортна опаковка !