Нов ! Разпродажба! Chanel Allure Преглед отблизо

Chanel Allure

64,90 лв

139,90 лв

-75,00 лв

CHANEL

Chanel Allure EDT 100ml мъжки парфюм тестер

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

Този парфюм се използва от човек,който в състояние да разкаже за неговия собственик, неговите стремежи и желания, за да подчертае всички своите предимства. Представителят на силния пол с този велик аромат от световноизвестната марка Chanel никога не губи самочувствие. Той оценява съвършенство във всичко, не приема намеци и полутонове, а до него е красива дама, която отразява точно същността му и значение. Това е хармония. Следва да се отбележи, че всички проби от парфюм Chanel притежават такава функция. Те могат да бъдат блестящи и все пак изключително лаконичени.
Chanel Allure е пуснат за продажба в края на миналия век - през 1998. Парфюм който в относително кратък период от време е спечелил милион-силна армия от почитатели си по целия свят.Избран от хората на напълно различни епохи. За Chanel Allure е възрастовата граница, той изтрива всички срокове и конвенции. Характера и неподражаемия чар на този човек се предава чрез свежи ориенталски-дървесен аромат, който дава парфюм Chanel Allure.
Този парфюм за мъже, се счита за шедьовър в света на парфюмерията изкуство, защото той е в състояние да превърне всеки мъж в идеален, безупречен стил и мъжественост.Не груб, но в същото време стилен, не егоцентрични, но самоуверен, а не натрапчиви, но невероятно привлекателна - това е образът на един джентълмен, който е създаден за тази божествен мъжествен аромат.Талантливите създатели на тази нова тоалетна вода за мъже са били в състояние да подчертаят, аромат идеализация на представителя на една силна половина на човечеството. Първото впечатление на парфюма е на пресни плодове и цитрусови нотки на праскова, мандарина и лимон, които са допълнени от пикантен-флорален съюз на фрезия, жасмин, пачули и черен пипер. И разкрие истинската същност на чувственост мъжки нотки на ванилия, кокос и мускус, ярко звучене в състава на линия.
Невъзможно е да се намери човек,който да остане безразличен към този свежи и невероятно устойчив аромат на мъж аромат от Chanel!

 

* Продуктът е с гарантирано качество !
** Възможно е парфюмът да е без капачка и да пристигне в транспортна опаковка !