Нов ! Намалена цена! Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme Преглед отблизо

Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme

85,90 лв

199,90 лв

-114,00 лв

CHANEL

Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme EDT 100 ml мъжки парфюм тестер 

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

Съвсем наскоро, целият свят е научил за нови аромат Chanel Allure Sport Extreme. Негов създател е известен парфюмерист Jacques Polge. Той е създал един прекрасен състав, който съдържа нотки на мускус и мъжествени дървесни акорди.Какво е необичайно в този парфюм? Работата е там, че той съчетава несъвместими. Състои се от свежи нотки на мента и мандарина, кипарис, градински чай, в допълнение към предприемането на мястото на парфюма. Леките акорди както и остъря мирис на черен пипер го правят неповторим и елегантен. Тази невероятна комбинация от свежест и стягане създава уникален дует, който може да ви осигури добро настроение за целия ден.
Всички акорди на този мъжки аромат Chanel Allure Sport Extreme са омекотени с нотки на чувствени мускусни и тонка. Този парфюм се смесват много различни цветове,което го прави толкова гъвкав.
Бих искал да кажа няколко думи за бутилката Chanel Allure Sport Extreme. Той не се различава от предишните творения Chanel Allure Homme. Проектиран в тъмни цветове, той говори за сдържаност и краткост, малък сребърен пръстен, който краси капачката на бутилката показва, че имате истинско съкровище на марката Chanel .
Парфюмът е много динамичен. Тя е невероятно преплетени екстремни чувственост, острота, риск, стягане и сила. Изборът на аромат Chanel Allure Sport Extreme, можете да бъдете сигурни, че няма да останете незабелязан от нежния пол. Побързайте, за да получите този невероятен аромат.

Връхни нотки: мандарина, мента и кипарис
Дървесни нотки: сандалово дърво и кедър
Чувствени нотки: мускус, тонка

 

  • Продукт с гарантиран произход и качество!