Разпродажба! HERMES TERRE D'HERMES Преглед отблизо

Hermes Terre D'Hermes

62,90 лв

189,90 лв

-127,00 лв

HERMES

Hermes Terre D'Hermes EDT 100 мл мъжки парфюм тестер

Повече детайли

Hermes Terre D'Hermes ярък,силен,наистина мъжествен аромат.Парфюмът разработен от Жан-Клод Ellena през 2006 г.Поради това аромата е с перфектна хармония на мъжката кожа, и стопанинът му е в състояние да усетите истинската единство с природата.

Важно е, че характерът на Hermes Terre D'Hermes от парфюмна къща Hermes е много съблазнителен и гарантирано неговия собственик със сигурност няма да остане без внимание от жените.Въпреки това е важно да не забравяме, че този парфюм е доста устойчив и е хубаво да се ползва малко количество през дения и вечерта.В противен случай той може да стане прекалено наситен, и дори от време на време, натрапчив.
Излишно е да казвам, Hermes Terre D'Hermes е истинска класика, и това е достатъчно, не се съмнявам, да се обърне внимание на строгата, но в същото време, много елегантна и стилена бутилка. Заслужава да се отбележи, че този парфюм определено е с по-зрял подход към мъжете, които предпочитат подходящ стил и знаят как да изглеждат елегантни и скъпи.
Hermes Terre D'hermes перфектният избор за един зрял мъж, още повече, че нотките на този аромат са възможно най-добрите на пазара.Един изключително луксозен и изискан дървесен аромат който ще бъде най-доброто решение за трайно ползване.

* Продуктът е с гарантирано качество !
** Парфюмът пристига в транспортна опаковка !