Намалена цена! TOM FORD FOR MEN EXTREME Преглед отблизо

Tom Ford Extreme

73,90 лв

179,90 лв

-106,00 лв

TOM FORD

Tom Ford Extreme EDT 50мл мъжки парфюм тестер

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

Другa ароматна композиция на известния парфюмерист Tom Ford e Tom Ford Extreme за първи път е въведен през 2008 година. Този аромат е бил пуснат след едноименния аромат Tom Ford - в сравнение с предшественика си,той е много по-интензивен, наситен и непредсказуем.

Този парфюм е предназначен предимно за активни и модерни хора - уверени, смели, решителни, благородни и елегантни. Това издание на този възхитителен парфюм е изключителен и уникален, а това означава, че те никога няма да бъдат оставени без внимание от най-изтънчените ценители на изкуството на парфюмерията.
Ароматната композиция на Tom Ford Extreme е изготвен в най-добрите традиции на парфюмерията.За създаването му са използвани само най-добрите и най-редките съставки. Този парфюм е с истински вкус на екстремните спортове - е хладен и освежаващ лимонен цвят,скъп и луксозен аромат на вино, ароматът на смокинята, пълна с фин и елегантен вкус на черен трюфел и сладко чувствено пачули ...
Мъжкия парюм Tom Ford Extreme е изненадващо рядка и луксозена, изтънчена и изискан ароматна композиция, която е в състояние да покори завинаги нашите сетива .Този възхитителен, аромат е създаден в малко по-необичаен парфюмен жанр.

* Продуктът е с гарантирано качество !
** Възможно е парфюмът да е без капачка и да пристигне в транспортна опаковка !