Поръчка:

 

За да направите поръчка от нашия онлайн магазин е необходимо да следвате внимателно следващите стъпки :
-Изберете продукт/ти
-Предоставете ни точен адрес и мобилен телефон за доставка
-Потвърждение моля,имайте предвид,че наш оператор ще се свърже с Вас, за да потвърдите поръчката !

 Цени за доставка: 

 

  •  - цена на доставката 4,99лв.  /за цялата страна/ - за поръчка на стойност до 150лв. при доставка извършвана на посочен от Вас адрес, на който да ви посети куриер.

 

  •  - цена на доставката 2,99лв.  /за цялата страна/ - за поръчка на стойност до 150лв. при доставка извършена до посочен от Вас офис на Еконт Експрес.За доставки до офис моля напише името на желания от Вас офис!

  •  - за поръчка на стойност над  150 лв -  Безплатна доставка /за цялата страна/

  • лв. допълнителна такса за фиксиран час или доставка по желание на клиента в събота.

  

              ПОРЪЧКИ БЕЗ ПРЕДОСТАВЕН ТОЧЕН АДРЕС ЗА ДОСТАВКА СЕ ИГНОРИРАТ ! 

Начин на доставка:

 

Всички Ваши поръчки дами и господа доставяме до всяка една точка на картата на Република България.Куриерската фирма която ще Ви обслужва е ЕКОНТ ЕКСПРЕС 

- ДО АДРЕС  
Пратката ще Ви бъде доставена в работно време на куриерската фирма.

Обикновен но това се случва в интервала 9:00 до 14:00 часа.Молим да ни предоставяте точен адрес на който Вие или упълномощено от Вас лице ще има възможност да вземе стоката,прегледа и след това да заплати дължимата сума на куриера.Ако отсъствате в момента на доставка,куриера отново ще Ви посети на следващия работен ден.


- ДО ОФИС  
Ако желаете можете да получите пратката в избран и удобен офис на куриерската фирма.

По този начин ще можете да получите желаните от Вас продукти в удобен за Вас ден и час.Моля ,уведомявайте ни до кой офис желаете да бъде изпратена пратката.

 

Срокове за доставка:

 

Срокът за доставка започва да тече след като направите поръчка онлайн или на телефонът ни за обслужване на клиенти.Той се определя от зоната в която се намира Вашето населено място.Доставяме продукти от 1 до 3 работни дни.В повечето случай пратката пристига на следващия ден.Обработваме поръчки в събота до 11:00 часа след този час Вашата заявка ще бъде обработена в следващия работен ден.В неделя и официални празници не обработваме поръчки.За забавяне поради неточен телефон за контакт или адрес на клиента не носим отговорност!

 

 

  

 

Тези условия и в последствие както и за бъдеще,Вие като клиент на нашия онлайн магазин се съгласявате безусловно.Ако имате притеснения и допълнителни въпроси моля,свържете се с нас. Благодарим Ви!