КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТЕСТЕР НА ПАРФЮМ 

  

 


1.Всички тестери на парфюми в нашия сайт са 100% неупотребявани!
2.Продуктите повечето са без капачки - така са опаковани от производителя!(Не важи за дезодоранти и комплекти)
3.Продуктите са в транспортни опаковки (бели или кафяви картонени кутии на който е изписано,че продукта е тестер!)

 

 

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ

 

 

Всички сме чували за тестера. Най-често този термин се свързва с областта на парфюмерията и нейните производни изделия. След като тестерът осезаемо навлиза в бранша на козметиката, той започва да се използва и за други продукти – от традиционните червила до балсами за коса и така нататък. И все пак... неумоверно, тестерът на парфюм си е и тестер на парфюм. И точно уханието, ароматът, които не могат да бъдат пресъздадени чрез друг похват или усетени с други сетива, се нуждаят от тестера като начин на разпространение, промотиране и най-вече вкусване на избрания парфюм. Но нека поговорим малко по-нашироко за тестерите на парфюмите...

 

Думата тестер, както сигурно се досещате, произлиза от английския глагол „test”, който като българския му аналог „тест“ под формата на съществително име обаче означава да опиташ, да пробваш. Това е и основната функция  на тестера на парфюма. Той ви дава възможността да опитате от аромата на един парфюм, без да го разопаковате, с което както се досещате, повреждате естетическия му красив завършен вид .Когато пробвате от уханието на парфюма с тестер, можете да се докоснете до неговото послание, да уловите мелодията му и накратко, да решите дали това вашият аромат!

 

Важно е да знаете, че най-често тестерът пристига в съвсем различна опаковка – бяла или кафява каротнена опаковка и най-често са без капача. Все пак, има и производители, които произвеждат идентични опаковки както за тестерите си, така и за самите парфюми. При всички случаи, на един тестер е изписана самата дума, за да индикира, че клиентът може да ползва него, но в никакъв случай друга бутилка, за да се напръска и да почувства аромата на избраното име, защото преди да се помирише, парфюмът е просто име, марка, слух...Наред с това, тестерите, най-често са в по-малки разфасовки, но големите супермаркети – за разлика от бутиците и специализираните парфюмерийни магазини – предпочитат обратния подход, защото знаят, че твърде големият им поток от клиенти бързо ще пресуши тестера и е вероятно да посегне и към опакования парфюм. Почти всички производители на парфюми имат в своята партида парфюми и отделна бройка за тестери. Като споменахме това, не си мислете, че в тестера има нещо фалшиво. Единственият дефект, който можете да получите, ако ви пробутат тестер, а не истински парфюм, е, че ще бъде с по-малко количество, защото хората са го пробвали. Реално погледнато (и помирисано!) обаче, тестерът е абсолютно същата консистенция като тази, която намираме в оригиналния парфюм(опакования с целуфан продукт). И последно, но не по важност в тази връзка, тестери често се продават именно под формата на тестери.

 

В общи линии, няма  нищо лошо да си купите тестер на парфюм. Той ще ви излезе значително по-евтино,за да можете да се насладите на любимия Ви аромат на най-ниска цена!