Намалена цена! Bvlgari Aqva Divina Преглед отблизо

Bvlgari Aqva Divina

67,90 лв

139,90 лв

-72,00 лв

BVLGARI

Bvlgari Aqva Divina EDT 65ml дамски парфюм тестер

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

Обичаната от много известна марка BVLGARI от миналата година успешно пусна на пазара нов дамски парфюм, наречен Aqva Divina. Въпреки, че се лансира в студения Февруари, Aqva Divina (както подсказва и името му) носи усещане за лято, море, бриз и луди нощи.

 

Негов автор е известният парфюмерист Алберто Морилас, който признава, че за създаването на парфюма се е вдъхновил най- вече от морето и творбата на Ботичели. Връхните нотки от бергамот, комбиниран смело със солни кристали и червен джинджифил ни напомнят за соления мирис на морето и носят усещането за лято.

 

В сърцевината на аромата можем да уловим екстракти от магнолия и уханна дюля, постлани върху основа от дървесни комбинации, кехлибар и пчелен восък.

 

Дизайнът на флакона също умело е вкаран в морската тема и представлява морска мидичка със златен нюанс, допълнен с перлен блясък.

 

Aqva Divina е идеалният парфюм за летния сезон и не само. Дори и да не сте на плажа и лятната отпуска все още е далеч, този парфюм ще ви донесе отново чувството на свобода, горещо лятно слънце и морски бриз,  които ще накарат тялото ви да почувства точно онова блажено спокойствие, което ще Ви отведе отново до плажа.  

* Продуктът е с гарантирано качество !

** Възможно е парфюмът да е без капачка и да пристигне в транспортна опаковка !