Нов ! Разпродажба! Jean Paul Gaultier Scandal Преглед отблизо

Jean Paul Gaultier Scandal

79,90 лв

169,90 лв

-90,00 лв

JEAN PAUL GAULTIER

Jean Paul Gaultier Scandal EDP 80 ml дамски парфюм тестер 

Повече детайли

Новият парфюм от Jean Paul Gaultier стартира през юни 2017 г. в сътрудничество с PUIG и е наречен SCANDAL.
Скандалът е предназначен да разруши всички клишета, предлагайки нещо ново и модерно и в същото време мощен и елегантен.
Ключовите нотки на композицията са крървав портокал, мед, пачули и гардения, които се обединяват в една кремообразна, и с гурме ефект, с топли, дълбоки, дървесни поднотки.Бутилката на новия аромат SCANDAL е изработена от прозрачно стъкло, а запушалката е проектирана в скулптурна форма от женски крака в златист цвят.
Това е първият аромат на Жан Пол Готие, стартиран с фирмата Puig. Марката заяви, че иска да предложи
различна версия на предишните аромати от колекцията на Jean Paul Gaultier, зачитайки добре известната ДНК на марката
и "да спрат треската на ограничени издания". Целта е да се създаде нещо по-пикантно, празнично, секси и забавно, от бутилката докампанията.Рекламната кампания е създадена като смесица от секс и политика. "Решихме да разкажем живота на" Мадам Ла Министре "министър на правителството, който ходи вечерно през нощта в квартал "Пигал" в Париж и тръгва директно в офиса на нейната работа. Рекламното лице е модел Ванеса Аксеенте. В чакащата си кола,
изпълнена с приятели, тя буквално е изрязана от костюма, докато колата й се движи по улиците на Париж към двореца Елизе,
където тя излиза елегантно в специална екипировка, за да се присъедини към колегите ", обяснява Жозе Мануел Албеса, главен офицер от Puig.
Парфюмът Скандал е на разположение в 30 ml Eau de Parfum; 50ml Eau de Parfum и 80 мл. В допълнение към Eau de Parfum, колекцията включва и парфюмни продукти за тяло: душ гел 200мл и лосион за тяло 200мл.Създателят на този парфюм е Дафне Бугей.

* Продуктът е с гарантирано качество !
** Парфюмът пристига в транспортна опаковка !