• Разпродажба!
  • -110,00 лв
  • Lancome La Vie Est Belle Intensement
  • Lancome La Vie Est Belle Intensement
Вижте всички продукти наLANCOME

Lancome La Vie Est Belle Intensement EDP 75 ml дамски парфюм тестер

парфюмна вода за жени

Нов
79,90 лв
189,90 лв
Стойност на намалението%
Без данък Доставя се в срок от 3-4 работни дни
Количество
В наличност
  • ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО! - Всички продукти са внос от Европа! ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО! - Всички продукти са внос от Европа!
  • ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Пазарувайте спокойно, грижим се за вашето удовлетворение! ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Пазарувайте спокойно, грижим се за вашето удовлетворение!
  • БЪРЗА ДОСТАВКА  - Доставяме в рамките на 1-3 работни дни БЪРЗА ДОСТАВКА - Доставяме в рамките на 1-3 работни дни

Lancome La Vie Est Belle Intensement е новост за 2020 г., нова версия на вече емблематичния аромат и шестата композиция в колекцията "Life is Beautiful". Невероятно енергични, чувствени, страстни и весели – всички тези епитети са приемливи за новостта. Нейното въплъщение беше образът на красива, силна и щастлива жена, за ролята на която Джулия Робъртс беше идеално подходяща за рекламната кампания. Парфюмът принадлежи към флорално-ориенталското семейство и е изграден върху ярка комбинация от червен ирис, чувствена ванилия и пикантни пачули. Въплъщение на любовта към живота, ароматът започва с веселия звук на бергамот, сладки малини и искрящ розов пипер.

Сърцето се отваря с богат и пъстър цветен букет, в който се преплитат ароматите на ароматен жасмин, ванилово-черешов хелиотроп и изискан портокалов цвят. Основата е напълно завладяваща с ориенталския си характер, изтъкана от червен ирис, пикантни мотиви от пачули, съблазнителна ванилия, кремообразно сандалово дърво и животински акценти на бензоин.

Карта за пазаруване

Количката е празна.

 

You can try some popular tags here:

Сметка

Сметка

Нямате акаунт?
Създай профил