• -51,00 лв
  • Kenzo Jungle
  • Kenzo Jungle
Вижте всички продукти наKENZO

Kenzo Jungle Elephant EDP 100 ml дамски парфюм тестер

парфюмна вода за жени

Нов
98,90 лв
149,90 лв
Стойност на намалението%
Без данък Доставя се в срок от 3-4 работни дни
Количество
В наличност

Kenzo Jungle – приказка за джунглата

Кой не се очарова от живописни снимки на екзотични страни, където зелените джунгли са впили поглед в нежния пясък, който нежно докосва безкрайното море? Едва ли има човек, който да не пожелае поне няколко дни да прекара на такова райско местенце, където величието на природата е просто неописуемо. Напълно е възможно, че създателя на парфюм Kenzo Jungle е посетил загадъчната Индия или Африка, за да може да види със своите очи и да предаде цялото очарование от такива места в едно флаконче с името Kenzo Jungle.

Когато за първи път се докосвате до аромата на Kenzo Jungle ще усетите колоритната атмосфера на джунглите, нейното величие и дивата красота. Доминико Пaпийон е съумял толкова талантливо да съедини нотките в тази композиция, че дори ако предложим този аромат на най-големия критик в света и му предложим да го опише с една дума, то това не би могло да се получи.

Наистина ароматът на Kenzo Jungle е нееднозначен, но при това не е и противоречив. Той може да бъде сладък, но тази сладост на парфюма не му пречи приятно да освежава кожата в течение на деня. Освен това ароматът може да бъде причислен към източните, но това не му е попречила да се харесва не по-малко в Европа и Америка, а именно хармонично допълвайки стила на съвременната жена. 

Връхни нотки в този необикновен парфюм са мандарина, карамфил, кардамон. Сърдечни са кимион, манго, хелиотроп, женско биле, а базова е пачули.

Ароматът е лансиран през 1996 година, но и до днес се радва на огромен интерес от страна на жените. Парфюмът Kenzo Jungle се причислява към вечерните, дневните и романтични аромати. Освен това той е подходящ за офиса. Характера на аромата е уникален, екзотически и чувствен.

 

 

Продуктови коментари

Все още няма отзиви от клиенти.

Карта за пазаруване

Количката е празна.

 

You can try some popular tags here:

Сметка

Сметка

Нямате акаунт?
Създай профил