Нов ! Разпродажба! Lancome Poeme Преглед отблизо

Lancome Poeme

63,90 лв

129,90 лв

-66,00 лв

LANCOME

Lancome Poeme EDP 100 ml дамски парфюм тестер

Повече детайли

Невероятната способност на по-голямата част от представителките на нежния пол да променят мигновенно настроението си кара известния парфюмерист Jacques Cavallier да експериментирате с екзотични съставки. Резултатът надмина всички очаквания, получения аромат Lancome Poeme се оказаха толкова вкусни и оригинални, които изненадаха дори създателя им.Ароматът стартира през през 1995 г. и оттогава, Lancome не се уморяват да държат водещи позиции в бутиците на продажбите. Какви са компонентите в основата на легендарния състав Lancome Poeme, признат за един от най-романтичния и женствена аромат? Ще се изненадате да научите, че този лек дъх на парфюма е роден от сливането на мак и пачули. Неочакван Alliance, органично съединение, пълна с множество флорални мотиви, има наистина екзотично звучащи едва ли някой може да спори с това очевидно изявление.
Следва да се отбележи, че ориенталския характер на Lancome Poeme не оказва влияние върху сложността на дъха му. Освен това, този парфюм е истински коктейл производител, защото ароматът с вълнуващ характер може да се счита за най-успешния начин на комплемента сръчни съблазнителка.
Философията на топлия звук на неговия полифонични проявление неочакван начин влияе на външния вид на парфюма. Парфюмната бутилка и хартиената опаковка са направени по един и същ цвят на слънцето, което, благодарение на оригиналната форма на кораба изглежда въплъщение на изисканост и елегантност.

  • Продукт с гарантиран произход и качество!