• Разпродажба!
  • -80,00 лв
  • Изчерпано
  • Nina Ricci PREMIER JOUR
  • Nina Ricci PREMIER JOUR
Вижте всички продукти наNINA RICCI

Nina Ricci Premier Jour EDP 100 ml дамски парфюм тестер

парфюмна вода за жени

Нов
79,90 лв
159,90 лв
Стойност на намалението%
Без данък
Количество
Изчерпано
  • ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО! - Всички продукти са внос от Европа! ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО! - Всички продукти са внос от Европа!
  • ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Пазарувайте спокойно, грижим се за вашето удовлетворение! ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Пазарувайте спокойно, грижим се за вашето удовлетворение!
  • БЪРЗА ДОСТАВКА  - Доставяме в рамките на 1-3 работни дни БЪРЗА ДОСТАВКА - Доставяме в рамките на 1-3 работни дни

Парфюм Nina Ricci Premier Jour е създаден от дизайнерска къща Nina Ricci през 2001 г., а негов автор стана парфюмеристите Sophie Labbe & Carlos Benaim.Този аромат е първият парфюм освободен под нова марка концепция, в която е било решено да се преразгледа отношението си към женствеността и сексуалността. Името на аромата може да се преведе като нов ден, и той наистина става в този момент нещо съвсем ново и неизследвано, за да открие нови хоризонти и да стане в началото на нова страница в ерата на парфюми Nina Ricci.
Говорейки за парфюм Nina Ricci Premier Jour, можете да си представите луксозните овощни градини, пълни с аромати на зрели плодове и ароматни цветя, топлината на слънцето, като сладка и нежна, но не горят, но само леко затопляне на кожата, както и лесна глътка свеж летен вятър балансова такса от жизненост, свежест и многобройните летни аромати. Този аромат е много нежна и дори малко плахо, но все по кожата, тя започва да се разгръща чувствени и сексуални обертонове, буквално обгръща всичко сладостна очакване на любовта и очакване на една незабравима любов летене.
Завладяващ чар и лесно еманципация на вкус са идеални за активното младата жена, която може да бъде силна и решителна, както и уязвими и понякога дори уязвима. Тя обича живота, обича да се наслаждавате на всеки миг и я иска всеки ден е изпълнен с радост, щастие и любов. Преминавайки през лесен живот и наслаждавайки се на прости и на пръв поглед обикновени неща, тя иска да направи света по-красив и да го отърве от тъпота и скука. И това, наред с други неща, да го прави перфектни дъга и ярка аромат Nina Ricci Premier Jour с които всеки ден е невероятно и вълшебно а всяка нощ ще бъде изпълнен с любов и страст.

Карта за пазаруване

Количката е празна.

 

You can try some popular tags here:

Сметка

Сметка

Нямате акаунт?
Създай профил