Нов ! Разпродажба! Paco Rabanne XS Black Преглед отблизо

Paco Rabanne XS Black

91,90 лв

149,90 лв

-58,00 лв

PACO RABANNE

Paco Rabanne XS Black EDT 80 ml дамски парфюм тестер

Повече детайли

Чувствени и нежни истории за любов, наречена Paco Rabanne XS Black, започна през 2007 година. Тя е създадена от двама добре познати и невероятно талантливи парфюмеристите Emilie Coppermann и Mark Buxton за модна къща Paco Rabanne, които положиха всички усилия, за да осъществи на практика уникален цветен аромат.
Paco Rabanne XS Black е изключителен аромат, плътен, но в същото време доста мек, чувствен и съблазнителен в същото време, страстен. Това е изборът на нежния пол, които искат да се подчертае тяхната привлекателност и женственост. Това е чудесен избор за тези, които могат да се обърне главите и мъжете луди с един поглед.
Заслужава да се отбележи, че този парфюм е идеален за използване изключително в есента и зимата, защото това е време на мразовитата свежест е идеален за сладък, ориенталски аромати, като Paco Rabanne XS Black. И най-вече ярки цветове, че е в състояние да се настройвам само вечер, неговата страст, секси и вълнуващо нежност е добър избор за романтична вечеря в компанията на любим човек.

 

Връхни нотки: зърна розов пипер, цвят от тамаринд , червена боровинка

Сърдечни нотки: черни виолетки, кукуряк, цвят какао

Базови нотки: дървесина, пачули, ванилия

  • Продукт с гарантиран произход и качество!