Нов ! Разпродажба! Chanel №5 Преглед отблизо

Chanel 5

79,90 лв

249,90 лв

-170,00 лв

CHANEL

Chanel 5 EDP 100 ml дамски парфюм тестер

Повече детайли

Chanel има значение в живота на всяка жена. За някои, това е само един образ, а за някои това е начин на живот. Коко Шанел, като всяка друга жена, тя знаеше, че той е предпочитан от жените.Както се оказа, че и парфюми са разнообразни, но все пак, те са били всички, без изключение, цвете, или най-малко с определен аромат на цвете. Поради това, през 1921 г. един от шедьоврите на Коко, известният и до днес за целия свят на парфюм Шанел 5. Днес жените по цял свят мечтаят да имат този аромат. Това е несравним класически и несравним вкус, който не успя да повтори всяка съвременна парфюмерия.
Когато става въпрос за парфюм Chanel N5, след което веднага е налице чувство на класическия стил, мода ретро, исторически снимки на красотите Бриджит Фонда и Мерилин Монро. В крайна сметка, тези аромати завладяват сърцата на известни красавици, които от своя страна включват и много други човешки сърца. Този аромат е различен от другите аромати в резюмето. За първи път в парфюмерията са използват алдехиди. Благодарение на алдехиди той мирише на цветя, които са включени в състава на аромата Chanel N5 който забележимо омекна и загубили своята острота. Следователно, комбинацията от всички цветове в състава като цяло даде напълно нов аромат.
Chanel N5 е въплъщение на женствеността, елегантност, класически стил, женската красота, съблазнителност и нежност. Първоначално парфюмната композиция разкрива нотки на бергамот и иланг-иланг. След това постепенно се разкрива самото сърце на аромата което състои от елегантни нотки на роза и жасмин. Крайният акорд на вкус имам сандалово дърво, ветивер и необичайно топло и изтънчен и сладък мирис на ванилия. Невероятно тънък и деликатен аромат, който винаги ще ви напомня, че Коко Шанел е бил и е покорител мода!

  • Продукт с гарантиран произход и качество!