Нов ! Разпродажба! Chanel Chance Fraiche Преглед отблизо

Chanel Chance Eau Fraiche

65,90 лв

149,90 лв

-84,00 лв

CHANEL

Chanel Chance Eau Fraiche EDT 100ml дамски парфюм тестер

Повече детайли

Парфюм: Chance Eau Fraiche

Ароматни нотки: мускус, лимон,жасмин, зюмбюл,ветивер, дърво, амбра

Година на производство: 2007

Chanel Chance Eau Fraiche дамски парфюм, който е пуснат на пазара през 2007г. Пенлива свежест на Шанс.Луксозен аромат който е по лек от своя предшественик Chanel Chance.

Истинско съвършенство на бутилката-сребърения пръстен е прегърнал шипето в кръг, като колелото на съдбата.Комбинацията от цитрусова свежест и най-различни дървесни нотки.Jak Polge възстановен съзвездие Шанс около неочаквани акорди на вкус,свежест и въображение.

Формулата и уникаления вкус на Jacques Polge, който от дълго време е  парфюмерист Chanel го превърнаха в сензация. Парфюм Chanel Chance Eau Fraiche е красив и многофункционален.Той започва с необичайно свежи, леки и енергичен акорди, които звучат интензивено и по-малко предизвикателно. След известно време,ароматът си променя вкуса,той става по-мек и по-нежен. Разкриване на състава става по-женствен и секси. Неговите чувствени нотки звучат много елегантни, те нямат дори и намек за вулгарност. Парфюмът впечатлява със  своята изтънченост. Chanel Chance Eau Fraiche е аромат на пролетта, която дава много приятни моменти, и всеки от тях е уникален, красив и уникален. Той припомни първата чиста любов, нежна прегръдка и целувки треперенето.

Парфюм Chanel Chance Eau Fraiche ще оцени деликатната млада жена в природата на която има унеса и романтика. Те живеят в свят на фантазия и знаят как да се радват на пролетта, която ги обещава нова среща, и, разбира се, любов. Тези жени изпълват живота на своите мъже с радост и специална светлина, те знаят как да дам на избраната от тях щастие.

  • Продукт с гарантиран произход и качество!