• Разпродажба!
  • -69,00 лв
  • Chance Eau Tendre
  • Chance Eau Tendre
Вижте всички продукти наCHANEL

Chanel Chance Eau Tendre EDT 100 ml дамски парфюм тестер

тоалетна вода за жени

Нов
70,90 лв
139,90 лв
Стойност на намалението%
Без данък Доставя се в срок от 3-4 работни дни
Количество
В наличност
  • ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО! - Всички продукти са внос от Европа! ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО! - Всички продукти са внос от Европа!
  • ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Пазарувайте спокойно, грижим се за вашето удовлетворение! ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Пазарувайте спокойно, грижим се за вашето удовлетворение!
  • БЪРЗА ДОСТАВКА  - Доставяме в рамките на 1-3 работни дни БЪРЗА ДОСТАВКА - Доставяме в рамките на 1-3 работни дни

Парфюм Chanel Chance Eau Tendre е издаден през 2010 от компания Chanel .Негов създател е парфюмериста Jacques Polge.Парфюмът е третото удължаване на предишната издадена серия  Chanel Chance, и за разлика от нея към аромата е добавено повече светлина и въздух. Деликатен и лек аромат, изпълнен със свежест и романтика, той е идеален за една млада силна дама, което обича да плува в облаците, но тя може да бъде сериозна и решителена. Шик миризма този аромат напомня пролетна утрин, изпълнен с разнообразна гама от пленителен аромат, създаден с оригинален и изтънчен състав, което позволява да се чувствате отлично в началото на новия ден. 

Chanel Chance Tendre - нов плодов и цветен аромат на известния аромат Chance, направени в романтична розови нюанси. По-лека и по-деликатена версия на своя съименик. Триумфално раждането на един нов ден. Омаен утришен въздух и обеденен от стотици различни вкусове, смесени заедно в един единствен състав. Chanel Chance Tendre е аромат със сладки миризми на малки пекарни и уютни кафенета, пищени зелени паркове и градини. 

Карта за пазаруване

Количката е празна.

 

You can try some popular tags here:

Сметка

Сметка

Нямате акаунт?
Създай профил