Нов ! Намалена цена! Carolina Herrera 212 Преглед отблизо

Carolina Herrera 212

49,90 лв

89,90 лв

-40,00 лв

CAROLINA HERRERA

Carolina Herrera 212 EDT 100ml дамски парфюм тестер

Повече детайли

Carolina Herrera 212 Women е свежа дамска тоалетна вода, комбинираща се отлично с настроението на пролетно-летния сезон. Това е така, защото той има леко охлаждащо действие и екзотично послание, идващо директно от цитрусите, които носи със себе си. Наред с това, флоралните мотиви избиват най-силно от парфюма, като в него е заложено на роза, лилия, жасмин и гардения. Все пак, основните нотки на Carolina Herrera 212 Women да сандаловото дърво и мускуса, превръщащи го в истинска романтика и прочувствена наслада.

 

Изисканият Carolina Herrera 212 Women е продукт от вдъхновението, носещо се от нюйоркския квартал Манхатън – достолепен, културно емоционален и много близък на самата модна къща, защото именно тук се намира домът на Carolina Herrera.

Carolina Herrera 212 Women се препоръчва за дамите от космополитното общество и интелигенцията, както и типично градските момичета с боен и настъпателен характер. В същото време, тоалетната вода е типична за ежедневието, защото е свежа и съвсем леко съблазнителна.

 

 * Продуктът е с гарантирано качество !
** Парфюмът пристига в транспортна опаковка !