• -105,00 лв
  • Carolina Herrera 212
  • Carolina Herrera 212
Вижте всички продукти наCAROLINA HERRERA

Carolina Herrera 212 EDT 100 ml дамски парфюм тестер

тоалетна вода за жнеи

Нов
64,90 лв
169,90 лв
Стойност на намалението%
Без данък Доставя се в срок от 3-4 работни дни
Количество
В наличност
  • ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО! - Всички продукти са внос от Европа! ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО! - Всички продукти са внос от Европа!
  • ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Пазарувайте спокойно, грижим се за вашето удовлетворение! ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Пазарувайте спокойно, грижим се за вашето удовлетворение!
  • БЪРЗА ДОСТАВКА  - Доставяме в рамките на 1-3 работни дни БЪРЗА ДОСТАВКА - Доставяме в рамките на 1-3 работни дни

Carolina Herrera 212 Women е свежа дамска тоалетна вода, комбинираща се отлично с настроението на пролетно-летния сезон. Това е така, защото той има леко охлаждащо действие и екзотично послание, идващо директно от цитрусите, които носи със себе си. Наред с това, флоралните мотиви избиват най-силно от парфюма, като в него е заложено на роза, лилия, жасмин и гардения. Все пак, основните нотки на Carolina Herrera 212 Women да сандаловото дърво и мускуса, превръщащи го в истинска романтика и прочувствена наслада.

Изисканият Carolina Herrera 212 Women е продукт от вдъхновението, носещо се от нюйоркския квартал Манхатън – достолепен, културно емоционален и много близък на самата модна къща, защото именно тук се намира домът на Carolina Herrera.

Carolina Herrera 212 Women се препоръчва за дамите от космополитното общество и интелигенцията, както и типично градските момичета с боен и настъпателен характер. В същото време, тоалетната вода е типична за ежедневието, защото е свежа и съвсем леко съблазнителна.

 

Карта за пазаруване

Количката е празна.

 

You can try some popular tags here:

Сметка

Сметка

Нямате акаунт?
Създай профил