• Разпродажба!
  • -117,00 лв
  • Tom Ford White Patchouli
  • Tom Ford White Patchouli
Вижте всички продукти наTOM FORD

Tom Ford White Patchouli EDP 100 ml дамски парфюм тестер

парфюмна вода за жени

Нов
72,90 лв
189,90 лв
Стойност на намалението%
Без данък Доставя се в срок от 3-4 работни дни
Количество
В наличност
  • ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО! - Всички продукти са внос от Европа! ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО! - Всички продукти са внос от Европа!
  • ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Пазарувайте спокойно, грижим се за вашето удовлетворение! ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Пазарувайте спокойно, грижим се за вашето удовлетворение!
  • БЪРЗА ДОСТАВКА  - Доставяме в рамките на 1-3 работни дни БЪРЗА ДОСТАВКА - Доставяме в рамките на 1-3 работни дни

Парфюм Tom Ford White Patchouli контрастира с предишния аромат "Tom Ford Black Orchid", защото дизайна на бутилката е един и същ, както и същността на ароматно е напълно едентичена. Парфюмът е създаден да се върне на собственика в стилните 60-те години. По време на бохемски лукс и блясък. Ароматът действа с особен лукс и ретро версия.

Аромат Tom Ford White Patchouli е коренно различен от класическите светли и иновативни вариации. Тази снежнобяла бутилка произведена от Tom Ford с необичайна форма, златна плочка е създадена да прелъстява със своята грация и елегантност. На стъкления флакон се намира златна плочка, гравирана с името на марката и името на аромата. Главната особеност на парфюма на Tom Ford е, че това е една голяма и една от най-спорните съставки времена бурните 60 години пачули в нова светлина, боядисване на имиджа на една нежна и в същото време чувствен парфюм. Fragrance създава образ на лукс и елегантна жена, смели и дръзки, но също така тревожни и дори романтично. Тя може да бъде различна и само някои хора се осмеляват да разкрият истинските си чувства. Тази дама изкушение в своята най-чиста форма, защото най-важните аксесоари за нея аромат е съвпадение на своята същност. Ароматът гали кожата и чувства, той се движи в един свят на лукс и благородни нотки, които се сливат и дават страхотен ураган от чувства и емоции. Една жена или момиче с този аромат със сигурност ще се чувствате много по-привлекателено, по-интересно, и винаги ще бъде успешна, и следователно по-щастлива.
Тонът на парфюм Tom Ford White Patchouli - бохемски шик в съчетание с модерни възгледи за живота и любовта. Парфюмът е публикуван през 2008 г. в Съединените Щати, и поради това е един отличен пример за ретро класика.

Карта за пазаруване

Количката е празна.

 

You can try some popular tags here:

Сметка

Сметка

Нямате акаунт?
Създай профил