Нов ! Разпродажба! Tom Ford White Patchouli Преглед отблизо

Tom Ford White Patchouli

72,90 лв

189,90 лв

-117,00 лв

TOM FORD

Tom Ford White Patchouli EDP 100ml дамски парфюм тестер

Повече детайли

Парфюм Tom Ford White Patchouli контрастира с предишния аромат "Tom Ford Black Orchid", защото дизайна на бутилката е един и същ,както и същността на ароматно е напълно едентичена. Парфюмът е създаден да се върне на собственика в стилните 60-те години. По време на бохемски лукс и блясък. Ароматът действа с особен лукс и ретро версия.

Аромат Tom Ford White Patchouli е коренно различен от класическите светли и иновативни вариации.Тази снежнобяла бутилка произведена от Tom Ford с необичайна форма,златна плочка е създадена да прелъстява със своята грация и елегантност.На стъкления флакон се намира златна плочка, гравирана с името на марката и името на аромата.Главната особеност на парфюма на Tom Ford е, че това е една голяма и една от най-спорните съставки времена бурните 60 години пачули в нова светлина, боядисване на имиджа на една нежна и в същото време чувствен парфюм. Fragrance създава образ на лукс и елегантна жена, смели и дръзки, но също така тревожни и дори романтично. Тя може да бъде различна и само някои хора се осмеляват да разкрият истинските си чувства. Тази дама изкушение в своята най-чиста форма, защото най-важните аксесоари за нея аромат е съвпадение на своята същност.Ароматът гали кожата и чувства, той се движи в един свят на лукс и благородни нотки, които се сливат и дават страхотен ураган от чувства и емоции. Една жена или момиче с този аромат със сигурност ще се чувствате много по-привлекателено, по-интересно, и винаги ще бъде успешна, и следователно по-щастлива.
Тонът на парфюм Tom Ford White Patchouli - бохемски шик в съчетание с модерни възгледи за живота и любовта. Парфюмът е публикуван през 2008 г. в Съединените Щати, и поради това е един отличен пример за ретро класика.

  • Продукт с гарантиран произход и качество!