Намалена цена! Narciso Rodriguez For Her Eau de Parfum Преглед отблизо

Narciso Rodriguez For Her Parfum

126,90 лв

269,90 лв

-143,00 лв

NARCISO RODRIGUEZ

Narciso Rodriguez For Her Parfum EDP 100ml дамски парфюм тестер 

Повече детайли

 

Narciso Rodriguez For Her Parfum е с кадифена мекота и нежност,аромат който стопля душата.Нежно елегантна смесица от класически съставки.В същото време собственичката на такъв ароматен букет удивлява света със своята женственост и чувство за цел.Тя не се страхува да покаже характер, дързост, защото това е важно за нея както щастието и любовта.Парфюмът Narciso Rodriguez For Her е съставен само от прицизно избрани нотки,който със сигурност ще Ви накарат да се чувствате страхотно.
Разкрива деликатната аура на първите нотки на аромата на портокалов цвят и османтус романтика. В сърцето на аромата звучи с цялата власт sovey чувствен ветивер, която изобразява образа на смел и съблазнителна красота, която ще допълни секси и след дълбока основа. Базови нотки са мускус и кехлибар е най-топли и искрени акцент ароматизирани историите, които създават уникален образ на кралицата на съблазнителка и опитни мъже.Aромата на Narciso Rodriguez For Her е обречен на успех с противоположния пол,защото динамиката и определянето харизматичен и чувственост ароматен букет, в която се подчертава Вашията елегантност и стил,който съблазнява и улавя същата кота на елегантността.
Елегантна бутилка със сигурност трябва да съдържа изключително елегантен аромат,който ще допълни и подчертае елегантността и стилата на парфюма.

* Продуктът е с гарантирано качество !

** Възможно е парфюмът да е без капачка и да пристигне в транспортна опаковка !