• Разпродажба!
  • -180,00 лв
  • Creed Silver Mountain Water
  • Creed Silver Mountain Water
Вижте всички продукти наCREED

Creed Silver Mountain Water EDP 100 ml мъжки парфюм тестер

паефюмна вода за мъже

Нов
149,90 лв
329,90 лв
Стойност на намалението%
Без данък Доставя се в срок от 3-4 работни дни
Количество
В наличност
  • ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО! - Всички продукти са внос от Европа! ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО! - Всички продукти са внос от Европа!
  • ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Пазарувайте спокойно, грижим се за вашето удовлетворение! ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Пазарувайте спокойно, грижим се за вашето удовлетворение!
  • БЪРЗА ДОСТАВКА  - Доставяме в рамките на 1-3 работни дни БЪРЗА ДОСТАВКА - Доставяме в рамките на 1-3 работни дни

Търговски къщи с векове на история и фолио на предписани файлове едва ли са заподозрени за застой преди време. Безспорен стил и авторитетна концептуалност правят Creed продуктите класически и желани дори преди презентацията. Тази неизменна истина се отнася до парфюмната къща Крийд, която е създала повече от 200 ексклузивни аромата, всеки от които може да научи историята от 1760 г. до наши дни. Шестото поколение аристократично семейство и съвременният Матхер Оливер Крийд продължава и подобрява антологичните изследвания на парфюмната колекция, отново и отново завладява света с изящни фарс от миризми И въпреки че някои аромати са на повече от двеста години, някои - само двадесет, не са загубили очарованието си и са останали популярни днес. Подобно на крема силвър Маунтин с уникална рецепта, която звучи различно за мъжете и жените, но е също толкова освежаваща в горещ летен следобед.

Бялата бутилка Creed Silver Mountain Water изглежда е изсечена от ледена тапа от един алпенсток и предизвиква мигновено желание да се докосне до нея и да диша свежестта на планинския въздух. Парфюмната композиция включва жизнеността на зелен чай, надрусан с узрели касис и нежна грасия. Тази искряща свежест на снежния връх е омекотявана от неясни нюанси на мускус и пачули, което дава усещане за релаксация в топла хижа. 

Карта за пазаруване

Количката е празна.

 

You can try some popular tags here:

Сметка

Сметка

Нямате акаунт?
Създай профил