• -70,00 лв
  • Aigner N1 Oud
  • Aigner N1 Oud
Вижте всички продукти наAIGNER

Aigner N1 Oud EDP 100 ml мъжки парфюм тестер

парфюмна вода за мъже

Нов
69,90 лв
139,90 лв
Стойност на намалението%
Без данък Доставя се в срок от 3-4 работни дни
Количество
В наличност
  • ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО! - Всички продукти са внос от Европа! ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО! - Всички продукти са внос от Европа!
  • ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Пазарувайте спокойно, грижим се за вашето удовлетворение! ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Пазарувайте спокойно, грижим се за вашето удовлетворение!
  • БЪРЗА ДОСТАВКА  - Доставяме в рамките на 1-3 работни дни БЪРЗА ДОСТАВКА - Доставяме в рамките на 1-3 работни дни

Aigner No. 1 Oud е елегантен и стилен ориенталски-пикантен унисекс парфюм, издаден през 2014 г. от френската парфюмерийна къща Etienne Aigner. Ароматът е вдъхновен от Близкия изток и съчетава лукс, качество и модерност. Парфюмът представлява петия аромат в състав No 1 на Aigner. След като получи съблазнителен ориенталски звук, парфюмът запази традиционната стилна бутилка, но този път е наклонено боядисан в черни и кафяви нюанси.

Ароматният състав се отваря с мек, обгръщащ акорд от пикантни нотки на канела, индийско орехче и кориандър. След това идва времето на сърдечния акорд и парфюмът дава луксозен букет от флорални нотки на тарта жасмин, ароматна виолетова, кадифена медна роза и флорално-пикантни карамфил. Богатството на парфюма се увеличава и достига кулминация в окончателното съгласие, съставена от луксозни опушено-пикантни полутонове от кал, допълнени от тонове на кожата, шафран и кашмеран.

Карта за пазаруване

Количката е празна.

 

You can try some popular tags here:

Сметка

Сметка

Нямате акаунт?
Създай профил