• -65,00 лв
  • Ralph Lauren Polo Blue
  • Ralph Lauren Polo Blue
Вижте всички продукти наRALPH LAUREN

Ralph Polo Blue EDT 125 ml мъжки парфюм тестер

Ralph Lauren Polo Blue EDT 125 ml мъжки парфюм тестер

Нов
74,90 лв
139,90 лв
Стойност на намалението%
Без данък Доставя се в срок от 3-4 работни дни
Количество
В наличност
  • ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО! - Всички продукти са внос от Европа! ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО! - Всички продукти са внос от Европа!
  • ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Пазарувайте спокойно, грижим се за вашето удовлетворение! ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Пазарувайте спокойно, грижим се за вашето удовлетворение!
  • БЪРЗА ДОСТАВКА  - Доставяме в рамките на 1-3 работни дни БЪРЗА ДОСТАВКА - Доставяме в рамките на 1-3 работни дни

Ароматът Ralph Lauren Polo Blue е създаден през 2003 г. под сянката на търговската къща Ralph Lauren. Създаден е от парфюмеристите Карлос Бенаим и Кристоф Лаудамиел. Според самия Ralph Lauren този аромат е удобен и удобен, като любимите ви дънки. Тя не въвлича собственика си в рамките на благоприличието, напротив, дава усещане за свобода, свежест и спокойствие. Богатият син цвят е основната идея на парфюмната композиция. Синьото море ви кани на пътешествие, синьото небе ви дава усещането за летене.

Парфюмната композиция е създадена за онези мъже, които обичат и знаят как да се радват на живота. Не им струва нищо да отидат на почивка някъде по австралийското крайбрежие и да сърфират там във вълните на огромния океан. Собственикът на аромата се стреми към бъдещето, той е динамичен и активен, енергичен и самоуверен. Разбира се, парфюмът Ralph Lauren Polo Blue дава определен статут на собственика си статут на богат човек, за когото няма непостижими цели на този свят. Той може да си позволи да бъде директен от време на време, но това не му пречи да постигне всичко, което иска. 

Карта за пазаруване

Количката е празна.

 

You can try some popular tags here:

Сметка

Сметка

Нямате акаунт?
Създай профил