Разпродажба! Dior Homme Intense Преглед отблизо

Dior Homme Intense

65,90 лв

169,90 лв

-104,00 лв

CHRISTIAN DIOR

Dior Homme Intense EDP 100 ml мъжки парфюм тестер

Повече детайли

Повечето от нас бяха развълнувани, очаквайки освобождаването на нова мъжка тоалетна вода , Christian Dior Homme Intense. Рекламиран от производителя като мъжка мечта, плодовит аромат, парфюмът е създаден от Olivier Polge, и смесва флорални и дървесни нотки. Интересен дизайн на бутилката, прозрачна бутилка с черна тръба за пръскане вътре, която прилича на вратовръзка. Много стилно и чисто. Критиците твърдят, че миризмата не отговаря съвсем на съвременните тенденции в парфюмерията на мъжете, можем да се застъпим.

За да опишем аромата на Christian Dior Homme Intense с една дума, достатъчно е да се каже сладко. Ароматът се отваря със сладка експлозия от карамели и лавандула, след което сърдечните нотки се добавят към тях, оставяйки една струя ванилия и ветивер. Няма силен наситен вкус на кожа, пачули и други мъжки нюанси, но дори и без това, цялостният състав се оказа много изискан и приятен. Парфюмът се продава през 2007 г., той е отличен наследник на Dior Homme (2005) и от Dior Homme Cologne (2007). Съставки, смесени от Франсоа Demacy. Освобождаването на Christian Dior Homme Intense е ограничено, само в бутилки от 50 мл. Чувствен, романтичен аромат обгръща собственика, той е единствен по рода си, уникален, много интересен. В сравнение с предшествениците на тофи в новия състав вече не доминира толкова много, въпреки че остава една от водещите бележки. Около 2-3 часа след нанасянето на аромата има едва доловим нюанс на реалната сексуалност. Всеки, който се доближава до вас от половин метър, със сигурност ще усети миризмата на Christian Dior Homme Intense идва от вас, и много хора няма да пропуснат да направи комплимент за вас и вашия вкус.

Парфюмите звучат чудесно в строго офис обстановка, чудесно за парти, но в горещ летен ден може да изглежда тежък. Ето защо, през лятото, ако ги използвате, това е само през нощта. Като цяло, това е доста универсален аромат, който ще бъде ценен от колеги и роднини. Това е добър подарък за познавач на аромати, елегантен, секси мъж, който знае как да се грижи за себе си. Парфюмеристът, който е създал композицията, със сигурност е гений.

* Продуктът е с гарантирано качество !
** Възможно е парфюмът да е без капачка и да пристигне в транспортна опаковка !