Разпродажба! Dior Homme Intense Преглед отблизо

Dior Homme Intense

129,90 лв

CHRISTIAN DIOR

Dior Homme Intense EDP 100 ml мъжки парфюм тестер

Повече детайли

В случай, че си търсите екстравагантно ухание за вечерта, скъпи господа, Dior Homme Intense, безспорно ще отговори на очакванията ви. Наред с новите си алтернативи Eau de Toilette и Cologne, Dior Homme ни подари и прелестното ухание на  Dior Homme Intense Eau de Parfum, третата подред версия, която носи послание за изисканост и класическа изтънченост, типична за красивата нощ.

Dior Homme Intense от Christian Dior е невероятно дълготраен мирис за стремителна борба и много страст, криеща невероятни изненади в своя разгръщащ се потенциал от перфектно подбрани нотки. Мъжки парфюм от класа, той включва харизматични флорални нотки в богата гама, въпреки че за господата, по принцип, подобна обширна комбинация е рядкост.

Благородността на Dior Homme Intense силно се усеща от невероятната комбинация на ирис и лавандула, за да може този скъпоценен аромат да остави подпис след себе си и да внесе жизненост със своето ухание от хибискус и вирджински кедър. В допълнение, избраният за окончателния завършен облик ан парфюма, ветиверът подчертава мъжката елегантна визия, като я прави неочаквано топла и невинна. 

* Продуктът е с гарантирано качество !
** Възможно е парфюмът да е без капачка и да пристигне в транспортна опаковка !