Нов ! Разпродажба! Amouage Ubar Преглед отблизо

Amouage Ubar

179,90 лв

299,90 лв

-120,00 лв

AMOUAGE

Amouage Ubar EDP 100ml дамски парфюм тестер

Повече детайли

Amouage Ubar от световноизвестната марка Amouage е необичайно красив, изискан аромат за прекрасни дами, издаден през 1995 година. Той има ориенталски характер, изпълнен с фини, магически нюанси на външни цветове, и е създаден специално, за да се подчертае очарованието и естествената красота на очарователните жени.

Ароматът му е изпълнен с лангидно блаженство и кадифен лукс от първата до последната нота. Отначало този аромат може да изглежда твърде екзотичен за европейки, но това е чарът му, защото автентичен ориенталски парфюм трябва да разкрие тайните си постепенно, оставяйки най-тайната и скъпоценна в последния момент. С такъв аромат трябва да можете да се разбирате, да укротите неговото обстабилно разположение. И когато го разберете, със сигурност ще го оцените и той ще ви се отплаща в натура. Парфюмът е кръстен на легендарния търговски град Убар, изгубен в пясъците преди много години и преоткрит едва през 1992 година.

Парфюмът е кръстен на легендарния търговски град Убар, изгубен в пясъците преди много години и преоткрит едва през 1992 година. Точно като дамите amouage Dia, този парфюм е изпълнен със сила и сила, съчетан с мекота и женственост.
Парфюмният състав на парфюм Amuage Ubar се състои от нотки на дамаска роза, лимон, жасмин, момина сълза, цивет, ванилия, цибетин и бергамот.

  • Продукт с гарантиран произход и качество!