Нов ! Разпродажба! Amouage Fate Преглед отблизо

Amouage Fate

179,90 лв

299,90 лв

-120,00 лв

AMOUAGE

Amouage Fate EDP 100ml дамски парфюм тестер

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

Амоаж Съдба за жени е най-новият дамски парфюм от нишата омански марка Amouage. Невероятна, хипнотизираща чипре-флорална договореност беше обявена през юни 2013 г. Ароматът не е просто създаден, той е обмислен до най-малкия детайл, роден под вдъхновението на невероятни, мистични истории.

Парфюмът се нарича "Съдба" с причина. Авторът-създател вярва, че предопределената скала може да бъде преодоляна, важно е да следвате пътя си, да следвате съня, да не се отказвате. Така парфюмната Съдба за жените от Amouage е създадена за решителни и смели жени, които обичат богати, сложни и хармонични композиции. Бутилката е направена в обичайната форма за марката, но цветът й е необичаен - преливащото стъкло блести с всички нюанси, блести и изглежда наистина вълшебно. 

Амоаж Съдба за жени съдържа отварящите нотки на чили пипер, бергамот, канела и черен пипер. Сърцето блести и искри с тоновете на нарцис, роза, жасмин. Симфонията завършва с акорди от касторий, ванилия, пачули, тамян, бензоин, дъбов мъх и кожа.

  • Продукт с гарантиран произход и качество!