Creed Himalaya Преглед отблизо

Creed Himalaya

299,90 лв

CREED

Creed Himalaya EDP 120ml мъжки парфюм тестер

Повече детайли

Известната парфюмна къща Creed е една от най-престижните и най-старите къщи в Европа. Неин основател е Джеймс Хенри-Creed.Парфюмерия Creed съчетава британските и френските традиции.По времето, Creed парфюм е бил използван от представители на няколко кралски къщи в Европа.Парфюм Creed Himalaya - това е рядък случай, когато един шедьовър със собствен етажна история.Пътуване през загадъчен и завладяваща Тибет,които постоянно привлича европейците с неговите мистерии и тайни, фантастични традиции,скрити знания, може да остави в съзнанието на парфюмерист Oliver Creed неизтриваема маркировка. Може би, ако Creed бе художник,той щеше да се излива емоциите си под формата на бъдещите шедьоври на световното изкуство.Снимките са щамповани с зашеметяващ планински върхове,жестока и уникална красота,магическа аура.Да бъдеш гений парфюмерист Creed изрази невероятната си чувство в един прекрасен аромат, който е кръстен на най-високата планинска верига Creed Himalaya.
Пълен с мистерии и тайни този аромат включва дървесно-ориенталски състав, който се отваря със свежи и ободряващи нотки на лимон, грейпфрут, мандарина и бергамот. Освен това съществуват важни и дискретни нотки на кедър,сандалово дърво и ветивер. Усъвършенстването на цялата сложна композиция става чрез мускусен кехлибар.
Изглежда, че фантастичения вкус на Creed Himalaya пази тайните на древната мъдрост, която е пълна с уникалната заснежен страната. Тя е тези скрити тайни за много векове, напразно се опитват да разгадаят пътешествениците.Всички мъже искат да се чувстват силни и уверени.Такива чувства могат да възникнат само когато изглеждат страхотно и миришат добре.Чувствате се уверени,когато знаете, че оставяте трайно впечатление за себе си.Всичко това дава този чувствен аромат Creed Himalaya.Ароматната композиция показва прецизно импулсивен характер на всеки.Винаги трябва да бъдеш себе си, и любимият аромат ще ви помогне в това.

Връхни нотки: грейпфрут, бергамот и лимон

Сърдечни нотки: сандалово дърво

Базови нотки: амбра и кедрово дърво

 

 

* Продуктът е с гарантирано качество !
** Парфюмът пристига в транспортна опаковка !