Creed Royal Water Преглед отблизо

Creed Royal Water

299,90 лв

CREED

Creed Royal Water EDP 120ml унисекс парфюм тестер

Повече детайли

 

Парфюм който е създаден в чест на принцеса Даяна ...Тя е нежна,женствена,благородна и чувствителна жена.Това става вдъхновение на парфюмните майстори на Creed,който създадоха парфюм,специално в чест на принцесата.Истината от класическите и кралски маниери са били скрити в бутилката на Creed Royal Water.
Това не е просто класика това е Creed ... Ароматът е изтъкан от женската чаровност,чувственост и нежност, очарователни жестове и благородни дела,завладяващи красота и неувяхващата страст в очите на всички красавици на замеята.Името на аромата носи съвършенство - Creed Royal Water.Парфюмът е чувствен и свеж, като жената.Парфюм Creed Royal Water е за топлия сезон.В същото време,той самия е свеж и лек, ненатрапчив.Всяка нотка от самото начало,докато последният има достатъчно прохлада необходимо да се създаде и поддържа свежестта на вкус и капитулира. Усещането за енергия и жизненост, няма да ви оставят дори и в най-горещите летни дни, ако използвате тази благороден,освежаващ и лек аромат.
Парфюмът е подходящ както за ежедневна употреба така и за специални поводи и събития. В същото време е превъзходно ако го използвате за вечери,защото Вие определено ще се превърне в център на вниманието.Тъй като оригиналните съставки са лека приятна миризма,няма да ви даде шанс да остане незабелязани.Всяка от началните нотки съдържат необходимата за аромат готино.Лимон,върбинка и сицилианска мандарина дават на парфюма лек цитрусов аромат.В сърцето на парфюма Creed Royal Water отваря плодове от хвойна и мента.Специални пикантни нотки докосват в същото време олекотяват композицията като детелина и пикантен босилек.Ароматът завършва с кедър, мускус, кехлибар и лукс тонка.

Характер:всекидневен

В групата на пикантните аромати

Връхни нотки:лимон,сицилианска мандарина,бергамот от Калабрия,лимон върбинка,ментово етерично масло
Сърдечни нотки:черен пипер,босилек,мента, детелина, хвойна плодове
Базови нотки:мускус,кехлибар,кедър,бобова тонка

 

 

* Продуктът е с гарантирано качество !
** Парфюмът пристига в транспортна опаковка !