поизводител TIZIANA TERENZI

Тициана Теренци е основана в Италия от Евелино Теренци преди повече от четири десетилетия. Италианският предприемач започва семеен бизнес в малкия италиански град Католика през 1968 година. Първоначално малка компания се занимаваше с производството и продажбата на ароматизирани свещи, докато парфюмните композиции започнаха да се разработват донякъде по-късно. 


Интересното е, че цялата семейна продукция първоначално е организирана в бърза стая от шестнадесет квадратни метра. Безгранният ентусиазъм и отдаденост на създателите на бизнеса обаче позволиха да го развият и поддържат и до днес. Tiziana Terenzi е стар семеен бизнес, неизменно предаван на всяко следващо поколение, което ни позволява да поддържаме оригиналното високо качество и изключителност на продуктите.


Днес президентът на тази парфюмерийна къща е Паоло Теренци, а сестра му Титяна която се занимава с дизайн. Дебютната колекция от аромати е издадена през 2012 г. Вдъхновението за авторите му беше хипнотичната сила и магия на огъня. Четири етапа от един вид ожесточено пътуване бяха майсторски въплътени в четири аромата, създадени от естествени съставки.

Показване на 1 - 5 от 5 артикула
Показване на 1 - 5 от 5 артикула