поизводител THIERRY MUGLER

Тиери Мъглер е роден в Страсбург, Франция през 1948 г. Той прави първия си костюм за приятелка на 14-годишна възраст. Той се присъединява към балетна компания "Операта д'Рин", след това се премества в Париж на 19 години. През 1968 г. започва работа като стъклена витрина в парижки магазин "Гудул". Той посети Лондон и Амстердам. През 1970 г. Mugler работи като дизайнер на свободна практика. През 1992 г. започва първия си парфюм "Ангел". През 1994 г. Тиери Муглър променя салона си на 4, Street of the Bears. През 1994 той пуска и своята "надраскана" линия с неравномерен наклон и деколте.


Тиери Мъглер е един от малкото френски дизайнери, които притежават собствена фабрика, където рокли са изработени от прототипи, усъвършенствани в семинарите. Много от дизайните му са направени по поръчка, за знаменитостите, които съставят своя списък с клиенти. През 1998 г. той е първият дизайнер, който създава своето виртуално модно ревю на компютъра, така че да може да се види в мрежата.


Търсенето на Муглер е винаги да оформя перфектна жена, но под тази бляскава външност, дрехите му са много добре структурирани и конструирани и, разбира се, секси. Ангел парфюм счупи Шанел номер 5 от номер едно на френския аромат на пазара през 1998 година. Така че в началото на 1999 г. Muglier създаде 5 иновативни козметични продукти под името Secrets d'Angel. Гамата включва крем за лице, две спрейове за тяло и две маски за лице и коса.Разгледайте цялата гама парфюми която предлага дизайнера при нас на най-ниски цени !

за страница
Показване на 1 - 36 от 37 артикула
Показване на 1 - 36 от 37 артикула